Novanta - la Canonica

Nieuw leven voor een vervallen oude kerk in Italië die te koop stond - Novanta - la Canonica. Zijlstra Schipper Architecten uit Noord-Holland maakte een paar mooie visualisaties hoe het zou kunnen worden.

Visualisatie Ontwerp voor oude kerk die te koop stond in Italie - Novanta - la Canonica

Op een van de mooiste plekken in Italië, op de flank van een heuvel aan een 'strada senza nome' van een oud verlaten dorpje werden vier Nederlandse ondernemers op slag verliefd. Er stond een oude vervallen kerk te koop in Italië. Wat in 2014 begon met een pop-up hotel wat 90 dagen per jaar actief zou zijn is nu verworden tot een community waar mensen van over de hele wereld samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap, uitstekende lokale wijnen en de spectaculaire omgeving.
Samen met de overgebleven boeren en bewoners uit het dorp zetten zij een nieuw model op de kaart waarbij gasten kennis kunnen maken met Italiaanse tradities. En dat werkt!
Voor de vervallen kerk zochten zij ook nog naar plannen. Voor Novanta - la Canonica hebben wij een visualitisatie ontwerp gemaakt voor deze oude kerk die te koop stond in Italië.

Geleverde diensten

Ontwerp voor oude kerk die te koop stond in Italie - Novanta - la Canonica 01
Ontwerp voor oude kerk die te koop stond in Italie - Novanta - la Canonica 02
Ontwerp voor oude kerk die te koop stond in Italie - Novanta - la Canonica 03