Novanta - la Canonica

Nieuw leven voor een vervallen oude kerk in Italië die te koop stond – Novanta – la Canonica. Zijlstra Schipper Architecten uit Noord-Holland maakte een paar mooie visualisaties hoe het zou kunnen worden.

Visualisatie Ontwerp voor oude kerk die te koop stond in Italie - Novanta - la Canonica

Op een van de mooiste plekken in Italië staat deze oude kerk. Op de flank van een heuvel aan een ‘strada senza nome’ van een oud verlaten dorpje werden vier Nederlandse ondernemers op slag verliefd. Toevallig stond deze oude vervallen Italiaanse kerk ook nog te koop. In 2014 begon men hier een pop-up hotel wat 90 dagen per jaar actief zou zijn. Ondertussen is het een community waar mensen van over de hele wereld samenkomen. Dit om te genieten van elkaars gezelschap, uitstekende lokale wijnen en de spectaculaire omgeving.
Samen met de overgebleven boeren en bewoners uit het dorp zetten zij een nieuw model op de kaart waarbij gasten kennis kunnen maken met Italiaanse tradities. En dat werkt!
Voor de vervallen kerk zochten zij ook nog naar plannen. Voor Novanta – la Canonica hebben wij een visualitisatie ontwerp gemaakt voor deze oude kerk.

Bent u op zoek naar een architect die u kunt helpen om van een oude kerk een hotel te maken?
Neem dan snel contact met ons op.

Geleverde diensten

Ontwerp voor oude kerk die te koop stond in Italie - Novanta - la Canonica 01
Ontwerp voor oude kerk Italie - Novanta - la Canonica 02
Ontwerp voor oude kerk die te koop stond in Italie - Novanta - la Canonica 03