Over ons

Als gerenommeerd architectenbureau uit Noord-Holland staan we al ruim 70 jaar voor je klaar. Onze architecten pakken iedere ontwerp uitdaging met beide handen aan.

Of het nou om een restauratie, verbouwing, nieuwbouw en/of verduurzaming gaat. Ons architectenteam heeft alle disciplines in huis die nodig zijn voor een succesvol en zorgeloos project. We ontzorgen je graag met op allerlei gebieden. Van architectuur en interieur ontwerp tot compleet bouwmanagement. We geven je graag advies. Wat moeilijk is maken we simpel. We leggen het je uit tot je het begrijpt. En maken het ontwerp visueel voor je door middel van artist impressions.

Daarnaast geven wij al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw restauratie advies aan onze klanten, een unieke specialisatie van ons zijn de Zaanse molens. Daarnaast doen wij het verzorgen van de complete bouwbegeleiding. Als het nodig is doen we ook het bouwkundig tekenwerk. Tot slot digitaliseren en archiveren we alle gegevens en tekeningen, deze worden vervolgens opgeslagen in onze cloud zodat ze voor altijd makkelijk op te vragen zijn voor de klant.

We begrijpen als geen ander dat iedere organisatie uniek is. Omdat iedere persoon en ieder gezin zijn eigen wensen heeft. Ons architectenbureau inspireert en adviseert daar in. Graag maken we voor- en mèt jou een nieuwe omgeving die ook nog eens duurzaam is.

Doe je mee?

Neem vandaag nog contact op met de duurzame architect uit Noord-Holland: Zijlstra Schipper Architecten.