Bungalow verduurzamen Heiloo Architectenbureau

Een verouderde luxe bungalow in Heiloo wordt verduurzaamd door Architectenbureau Zijlstra Schipper Architecten uit Wormer, Noord-Holland.

Bungalow verduurzamen Heiloo Architectenbureau

Hoe verduurzaam je een verouderde bungalow? In Heiloo vindt u het antwoord aangezien daar een van onze nieuwste projecten is begonnen! Een verouderde luxe bungalow wordt verduurzaamd met een compleet nieuwe look! De bungalow wordt weer modern gemaakt en is straks weer klaar voor de toekomst.

Het ontwerp wordt eerst in 3D gemaakt, en met een virtual reality aan de opdrachtgever getoond. Deze kan op deze manier ervaren hoe het huis er straks na de verbouwing uit komt te zien. Hiermee worden grote verrassingen voorkomen, en kan veel tijd en geld worden bespaard.

Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met Berkhout Tros Bouwadviseurs BV (constructieve berekening) en aannemer All-bouw Zaanstad b.v.

We gaan u de komende tijd op de hoogte houden van de vorderingen van dit mooie duurzame project, dus blijf onze Zijlstra Schipper Architecten LinkedIn bedrijfspagina volgen.

Heeft u ook nieuw-of verbouwplannen? Wij gaan graag met u in gesprek en ontwerpen graag uw (nieuwe) duurzame droom huis.

Email info@zijlstraschipper.nl of bel met 075 616 5566 voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

 

ArchitectenbureauZijlstra-Schipper-architecten-Noord-Holland-Heiloo-renovatie-huis-06
ArchitectenbureauZijlstra-Schipper-architecten-Noord-Holland-Heiloo-renovatie-huis-02
ArchitectenbureauZijlstra-Schipper-architecten-Noord-Holland-Heiloo-renovatie-huis-01
ArchitectenbureauZijlstra-Schipper-architecten-Noord-Holland-Heiloo-renovatie-huis-04
Verduurzaming bungalow met nieuw ontwerp van Zijlstra Schipper Architecten