Architect Uitbereiding Lido Egmond aan Zee

Restaurant en appartementen Lido is verduurzaamd!

Lido Egmond aan Zee

Op een van de mooiste plekken aan de Hollandse kust staat het geheel onder handen genomen appartementencomplex LIDO in Egmond aan Zee.

Het is verduurzaamd onder architectuur van architectenbureau Zijlstra Schipper uit Wormer, Noord-Holland.

Naast de compleet nieuwe duurzame schil, is het pand ook groter geworden met meer capaciteit. Het pand is weer klaar voor de toekomst.

LIDO Appartementen is het hele jaar door de ideale uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg. De  moderne appartementen voor 2, 3 en 4 personen zijn geopend in juni 2020 en dus nog gloednieuw. Vanuit de appartementen staat u zo op het strand, maar u bent ook binnen een paar stappen in de gezellige winkelstraat van het dorp.

De appartementen zijn gelegen boven Restaurant Van Speijk. Dit restaurant heeft een heerlijk terras, comfortabel interieur en een uitgebreide lunch- en dinerkaart. U vindt andere restaurants op loopafstand, op de boulevard of in het dorpscentrum. De supermarkt vindt u op 5 minuten lopen.

Wilt u ook uw hotel, restaurant, vastgoed, huis of gebouw verduurzamen?

Neem dan snel contact op met ons, Zijlstra Schipper Architecten – Duurzame architect Noord-Holland.

Uitbreiding restaurant en appartementen LIDO - ZIJLSTRA-SCHIPPER-architecten-architectenbureau-noord-holland-rendering-architect-01
Architect-Lido-Appartementen-Egmond-aan-Zee-Noord-Holland