Architect Hotel Graaf van Egmond

Zijlstra Schipper Architecten ontwerpt een nieuw, groter en duurzamer Hotel voor de Graaf van Egmond, te Egmond aan Zee.

Verduurzamen, nieuwe look & feel en 24 nieuwe kamers!

Architect Hotel Graaf van Egmond. Het Hotel De Graaf van Egmond in Egmond aan zee heeft een nieuwe “look” en 24 nieuwe kamers erbij! Eind Juli 2021 komen de eerste gasten al. Dus er wordt nog super hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen.

In dit ontwerp hebben we o.a. rekening gehouden met de extreme weersomstandigheden aan zee. Uiteraard ook met de invloed van de zoute zeelucht op het gebouw. Daarnaast staat duurzaamheid hoog op de agenda.

Het bouwteam met o.a. Tervoort Egmond en Berkhout Tros Bouwadviseurs  maakt er voor de Roompot weer een gewilde vakantiebestemming van!

De technische installatie wordt aangelegd door installateur Ronald W. van Installatiebedrijf Noord uit Heiloo. Het project management wordt verzorgd door Piet Hopman van Hopman vastgoedbeheer.

En dat is goed nieuws voor de gasten! Want in De Graaf van Egmont ben je er echt even helemaal tussenuit. Je verblijft in een volledig vernieuwd appartement dat van alle gemakken is voorzien. Vanuit je appartement ben je in no time op de boulevard waar je leuke souvenirs kunt inslaan of alvast een gezellig restaurantje voor de avond kunt zoeken. Zin in wat meer actie? Maak een wandeling op het strand of huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving.

Wilt u ook nieuw bouwen / verbouwen?

Wij luisteren graag naar uw plannen.

Email info@zijlstraschipper.nl voor een afspraak.

Graaf-van-Egmond-aan-Zee-Architect-Hotel-Architectenbureau-Noord-Holland-ZIjlstra-Schipper-architecten-wormer-in-aanbouw-01
Graaf-van-Egmond-aan-Zee-Architect-Hotel-Architectenbureau-Noord-Holland-ZIjlstra-Schipper-architecten-wormer-in-aanbouw-balkons-01
Graaf-van-Egmond-aan-Zee-Architect-Hotel-Architectenbureau-Noord-Holland-ZIjlstra-Schipper-architecten-wormer-in-aanbouw-balkons-02
Graaf-van-Egmond-aan-Zee-Architect-Hotel-Architectenbureau-Noord-Holland-ZIjlstra-Schipper-architecten-wormer-in-aanbouw-vanaf-strand-01
Graaf-van-Egmond-aan-Zee-renovatie-muur-01
Oude-situatie-hotel-graaf-van-Egmond-voor-renovatie-uitbereiding
Nieuwe-situatie-hotel-graaf-van-Egmond-voor-renovatie-uitbereiding-architect-Zijlstra-Schipper-noord-holland-02
voor-en-na-situatie-hotel-graaf-van-Egmond-voor-renovatie-uitbereiding