Architect Duurzame woning Krommeniedijk

Een duurzaam en moderne woning in het lint dorp Krommeniedijk. Als architect hebben we een modern en duurzaam ontwerp gemaakt in opdracht van de klant.

Architect Duurzame woning Krommeniedijk

Krommeniedijk is een buurtschap in de gemeente Zaanstad, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het is een lang lintdorp ten noorden van Krommenie. In het westen bevindt zich het Fort bij Krommeniedijk, een van de voormalige forten van de Stelling van Amsterdam.

Als een van de laatste huizen van een Zaans lintdorp genaamd Krommeniedijk hebben we als architect een moderne en duurzaam huis mogen ontwerpen die zich qua materialisatie en schaal goed voegt in de omgeving. Door goed naar de gevraagde ruimtebehoefte te kijken en slim te spelen met de volumes hebben we -op het oog dorpse schaal- toch een ruime woning kunnen ontwerpen!

Volledig geprefabriceerd door Gorate (https://www.gorate.nl). Voorzien van een Red Cedar betimmering, afgewerkt met Keim Lignosil en Eternit Equitone Natura beplating voor de ‘uitbouw’.

Voor beide materialen scoren zeer goed op zowel prijs als milieuprestaties, passen perfect in de omgeving en zijn ook heel makkelijk te onderhouden.

Daar houden we van! En onze opdrachtgever ook 🙂

Wilt u ook een duurzaam huis bouwen? Alles begint met een goed ontwerp.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Zijlstra-Schipper-Architecten-modern-ontwerp-01
Architect-Krommeniedijk-Noord-Holland-Duurzame-Woning-villa-Zijlstra-Schipper-Architecten-modern-ontwerp-02
Zijlstra-Schipper-Architecten
Modern huis met eterniet gevel
Duurzame villa ontwerp
Duurzame-Woning-villa-Zijlstra-Schipper-Architecten-modern-ontwerp-06
Duurzame-Woning-villa-Zijlstra-Schipper-Architecten-modern-ontwerp-07

"Door de zeer prettige samenwerking zijn al onze wensen optimaal verwoord in deze prachtig woning!" - Rob.