Duurzame Zorg Appartementen met zorgplint

Duurzame levensloop bestendige zorg appartementen / woningen in Alkmaar

24 duurzame zorg appartementen

Op tien minuten lopen van het centrum van Alkmaar worden 24 levensloop bestendige, duurzame zorg-appartementen gerealiseerd volgens ontwerp van Zijlstra Schipper – architect Noord-Holland. Zijlstra Schipper Architecten heeft veel ervaring met het ontwerpen van zorgvastgoed.

Wat zijn zorg appartementen?

Zorg appartementen zijn vaak geschikt voor iedereen die zorg nodig heeft maar zelfstandig wil blijven wonen. Vaak zijn het ruime appartementen (tussen 80m2 en 150m2) die meestal drempel-vrij. En voorzien van een toilet en ruime badkamer en vaak voorzien zijn van een alarm systeem. Een zorgappartement bevind zich meestal in een verzorgingshuis of gelieerd aan een andere zorginstelling. Deze zijn bestemd voor mensen die speciale zorg nodig hebben. Zij kunnen daar wonen of er tijdelijk kunnen verblijven als zij een zorgbehandeling ondergaan.

Deze zorgwoningen zijn ontworpen voor iedereen, maar het accent ligt op oudere wijkbewoners. Deze nieuwbouw geeft hen de mogelijkheid om zo lang als mogelijk in hun oude buurt te kunnen blijven wonen.

Zorgplint

In de “plint”(zorgplint is een eerstelijns gezondheidscentrum) worden daarom ook ruimtes voor paramedische zorg opgeleverd. Als slagroom op de taart zijn winkels en openbaar vervoer om de hoek te vinden van deze¬†24 duurzame appartementen . Ideaal!

Wilt u ook zorgvastgoed nieuw bouwen / of uw zorgvastgoed verbouwen? En bent u op zoek naar een architect uit Noord-Holland die luistert?

Zoek niet verder, want wij horen graag van u.

24 Nieuwbouw appartementen met zorgplint in Alkmaar